bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Je jasno! Hronek zůstává v Hradci Králové

29. listopadu 2020, 12:49

Marek Hedbávný

Ačkoliv se spekulovalo, že kolem Filipa Hronka krouží jiné extraligové kluby, aktuálně největší hvězda soutěže bude pokračovat v Mountfieldu.

Po tomto víkendu mu sice v Hradci Králové měla vypršet smlouva, dnes se ale Hronek s klubem dohodl na nové. V mateřském týmu bude pokračovat minimálně do prosince.

V kuloárech se mluvilo o zájmu Třince, který o Hronka údajně stál už v létě. Ale obránce Detroitu zůstává věrný rodnému městu.

Pro Hradec Králové je pochopitelně klíčovým mužem: ve čtrnácti zápasech získal čtrnáct bodů (5+9) a ve všemožných ohledech je nejlepším obráncem Tipsport extraligy.

S už zmíněnými čtrnácti body je nejproduktivnějším zadákem soutěže, s pěti brankami je také nejlépe střílejícím bekem TELH. Zároveň patří k nejlepším i ve statistice +/- (+12).

O jeho rozšířených statistikách se můžete dočíst třeba v tomto článku ↓

Otázkou zůstává, jak dlouho Hronek v Hradci Králové vydrží. Pochopitelně je hráčem Detroitu a záležet bude na něm, kdy své hráče z Evropy povolá. Třeba takový Anaheim už si své prospekty stahuje.

O budoucnosti NHL ale pořád není jasno. Mluví se o více variantách a datech, nezbývá než čekat. Hronek si tohle čekání zpříjemní hraním za mateřský tým.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.