bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Jaromír Jágr bojuje o obhajobu kapitánství Atlantické divize

15. prosince 2016, 10:00

Michal Belšán

Tohle by zcela jistě české fanoušky potěšilo. Jejich modla, legenda a vzor Jaromír Jágr má našlápnuto k další účasti na Utkání hvězd NHL. Fanoušci mu totiž poslali zatím tolik hlasů, že mu to stačí na druhé místo v boji o kapitána Atlantické divize.

Velká hokejová událost je na programu klasicky ke konci ledna, konkrétně 29. Ti nejlepší hokejisté na světě se sejdou v Los Angeles a předvedou fanouškům své hokejové dovednosti.

A jsou to právě diváci, kteří se velkou měrou mohou podílet na volbě hráčů. Až do 2. ledna totiž skrze stránky nhl.com mohou volit kapitány jednotlivých divizí, kteří si posléze do svého týmu vyberou ostatní hráče.

Každé úterý na webových stránkách NHL vychází seznam pěti hráčů z každé divize, kteří mají nejvíce bodů. Za námi je již přes dva týdny hlasování a skvělou zprávou je, že čtyřiačtyřicetiletý rodák z Kladna, držitel mnoha individuálních i kolektivních ocenění, Jaromír Jágr je druhý v hlasování o kapitána Atlantické divize.

Na prvním místě je pak brankářská jednička Montrealu Carey Price. Ten si ale nedávno trochu pokazil pověst, když mu ujely nervy a útočníka New Jersey Kylea Palmieriho sešvihal na ledě vyrážečkou.

Na třetím místě je pak Priceův spoluhráč z obrany Shea Weber, čtvrtý je Patrice Bergeron z Bostonu a na pátém místě je mladík z Buffala Jack Eichel.

Pokud by se Jágrovi podařilo získat nejvíce hlasů a stal by se podruhé za sebou kapitánem Atlantické divize (pomoci k tomu můžete i vy, každý den můžete poslat 10 hlasů), tak by to pro něj byla čtrnáctá účast na Utkání hvězd v kariéře. Naposledy ho hrál v minulé sezoně, kdy se mu například podařilo vsítit i krásnou branku ze samostatného úniku.

Většina lidí si však Jaromíra Jágra zapamatovala v podání P.K. Subbana, kdy si hvězdný obránce Montrealu (nyní Nashvillu) nasadil paruku ve stylu oblíbeného „Jágrova mulletu“ a pobavil i samotnou českou osmašedesátku.

Pořadí v ostatních divizích
Centrální: 1. P.K. Subban (Nashville), 2. Patrick Kane (Chicago), 3. Patrik Laine (Winnipeg), 4. Jonathan Toews (Chicago), 5. Vladimir Tarasenko (St. Louis).
Metropolitní: 1. Sidney Crosby (Pittsburgh), 2. Alex Ovečkin (Washington), 3. Phil Kessel (Pittsburgh), 4. John Tavares (NY Islanders), 5. Wayne Simmonds (Philadelphia).
Pacifická: 1. Connor McDavid (Edmonton), 2. Brent Burns (San Jose), 3. Johnny Gaudreau (Calgary), 4. Anže Kopitar (Los Angeles), 5. Joe Thornton (San Jose).

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.