bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Jaké dresy nachystaly pro mače pod otevřeným nebem Minnesota a Colorado?

25. listopadu 2015, 14:00

Tomáš Zatloukal

Kromě Detroitu a Chicaga čerstvě představil bedlivě vyhlížený trikoty pro Stadium Series také protivník Blackhawks, Minnesota Wild. Rival Rudých křídel, Colorado Avalanche, odtajnil své uniformy s velkým předstihem, jsou známé od konce září, zveřejnění se tedy dočkaly ještě před startem aktuální sezóny, která přinese kromě dvou zápasů v rámci Stadium Series také "Zimní klasiku", při Winter Classic se střetnou nesmiřitelní nepřátelé: Montreal Canadiens a Boston Bruins. V čem Colorado a Minnesota nastoupí?

Avalanche se rozhodli pokračovat v nastoleném trendu, kterým se hrdě hlásí k tradici denverského hokeje. Opět, podobně jako na nových třetích trikotech, využili znak Colorada Rockies. "Předek" New Jersey Devils obstarával zábavu pod Skalistými horami na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let, proslul výraznou barevnou kombinací i nezaměnitelným logem. Avs si tentokráte vybrali to, které zdobilo ramena Lannyho McDonalda a spol..

Stejně jako u ostatních dresů pro Stadium Series si můžete všimnout velkých čísel, stejnou cestou šla i Minnesota. Za zmínku stojí ještě drobný detail, límeček zdobí numero 5280. Co znamená? Označuje ve stopách denverskou nadmořskou výšku. Na levé rameno se pak vešlo klasické logo Lavin, podobné řešení zvolili Red Wings. Právě s Detroitem se Colorado utká a dá vzpomenout na legendární střety z druhé poloviny devadesátých let.

Pravé rameno pak zabrala nášivka pro Stadium Series, to samé platí pro Wild. Ti toho na nových dresech moc nepřevedli, kromě hrdého loga "State of Hockey", kterým chtějí poděkovat svým příznivcům, na nich nenajdeme nic zásadního. Kapitán Divočiny Mikko Koivu je přesto spokojený: "Líbí se mi klasický vzhled našich trikotů, přidání nášivky "State o Hockey" na rameno i znaku "M" na kalhoty." Ono "M" pochází z třetího dresu Wild.

Koiva těší, že se Minnesota, známá obrovským zájmem fanoušků, konečně dočkala alespoň Stadium Series. "Jsem nadšený, že si zahrajeme pod otevřeným nebem. Bude to velká sláva pro naše fanoušky i celý stát." Nápaditější uniformy si zřejmě v Minny schovávají pro Winter Classic, "Zimní klasiky" by se totiž Divočina mohla dočkat v dohledné době. To už je ovšem jiné téma. Dnes šlo o dresy, co na ně říkáte?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.