bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hrozivý náraz do hrazení a cesta do nemocnice, vážnému zranění Staal naštěstí unikl

23. dubna 2017, 11:00

Martin Zíta

Náraz, ze kterého běhá mráz po zádech. Eric Staal v plné rychlosti ztratil po kontaktu se soupeřovým brankářem rovnováhu a aniž by se stačil při pádu srovnat, narazil hlavou do zadního mantinelu. Hrozivě vypadající situace měla šťastný konec.

Nebyl to vůbec hezký pohled. Útočník Minnesoty Eric Staal našlápl ve středním pásmu a v plné rychlosti se pokusil protáhnout přes obránce až před Jake Allena. Povedlo se mu to, ale právě o brankáře St. Louis zavadil bruslí. Následoval nekontrolovaný pád a hrozivě vypadající náraz hlavou přímo do koncového hrazení.

Kanadský útočník se dlouho nezvedal, až po několika minutách na ledě se za pomoci spouhráčů a realizačního týmu dostal z ledové plochy. Staal zamířil rovnou do nemocnice, kde podstoupil řadu vyšetření.

Krátce po Staalově hospitalizaci přišly první dobré zprávy – minnesotský útočník je plně při vědomí a bez problémů reaguje na veškeré podněty.

Vše mělo šťastný konec, Minnesota prostřednictvím sociálních sítí brzy oznámila, že Staal neutrpěl žádné vážné zranění a ještě ten večer se z nemocnice vrátil domů.

Od hokeje si ale dvaatřicetiletý útočník rozhodně odpočine, Wild i přes statečný boj na St. Louis v pátém duelu nestačili a jejich cesta za Stanley Cupem měla další brzký konec.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.