bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hokejové parádičky! Jamie Benn a Tyler Seguin ve videu slavných Dude Perfect

31. prosince 2019, 10:42

Jiří Sameš

2020 NHL Winter Classic už klepe na dveře, tentokrát ji hostí Dallas Stars. I proto se texaský klub spojil se slavnými Dude Perfect, aby společně připravili video s názvem "Hokejové parádičky". Objevili se zde největší osobnosti Stars, tedy útočníci Jamie Benn, Tyler Seguin.

Kdo jsou Dude Perfect?

Pětice chlápků, kteří pocházejí z Frisca, TX, předměstí Dallasu. Už deset let nahrávají na svůj YouTube kanál různá zábavná videa.

Skupinu tvoří přesně dvojčata Coby a Cory Cotton, Garrett Hilbert, Cody Jones a Tyler Toney. Všichni studovali na stejné univerzitě a bydleli tady spolu. 

V současné době jsou držiteli mnoha Guinnessových světových rekordů. Jejich YouTube videa vidělo více než devět miliard lidí, mají zde 47,8 milionů odběratelů. 

Nedávno se rozhodli dělat také živá vystoupení, objíždějí tak velká města ve Spojených státech amerických. 

Spolupráci si vyzkoušeli Stars a Dude Perfect jinak už v roce 2014.

Hokejisté Dallasu si zahrají Winter Classic 2020, zápas pod otevřeným nebem na Nový rok, s divizním soupeřem, Nashville Predators. Pro oba týmy půjde o venkovní premiéru. 

Utkání se odehraje ve středu 1. ledna, od 20:00 SEČ. Dějištěm ostře sledované akce přitom bude Cotton Bowl Stadium, Dallas.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.