bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hokejista v ringu? Internetovou hvězdu chce vyzvat Hertlův spoluhráč

29. listopadu 2020, 19:06

Matěj Hodoval

Rýsuje se boxerský souboj jednoho z hráčů National Hockey League? Tvůrce videí na internetu a známá celebrita nejen ve Spojených státech amerických Jake Paul se naposledy postavil jinému profesionálnímu sportovci, načež se ozvali další.

Třiadvacetiletý Jake Paul je známý svými videi především na portálu YouTube. Ve světě internetu patří k vskutku známým tvářím, pyšnit se může více než dvaceti miliony odběrateli. Kromě toho se ale také snaží prorazit do světa boxu.

Naposledy se Paul v noci ze soboty vyzval bývalého hráče basketbalové NBA Nate Robinsona. Svého soupeře knockoutoval ve 2. kole, načež se na sociální síti Twitter ozvali někteří hráči z NHL, že by rádi internetovou hvězdu vyzvali.

Jedním z prvních, kteří se ozvali, byl spoluhráč Tomáše Hertla a Radima Šimka ze San Jose – útočník Evander Kande.

„Možná bych měl Jakea Paula vyzvat jako další,“ napsal devětadvacetiletý Kanaďan  na svůj osobní účet po skončení zmíněného zápasu. 

Samotnému Kaneovi tento sport není cizí. V mladším věku se mu věnoval vedle hokeje, navíc k tomu má předpoklady v rodině. Jeho otec se boxu věnoval, Kaneův bratranec John Ruiz je pak v tomto oboru profesionálem.

Do diskuze o možném střetnutí se zapojil také gólman Robin Lehner. „I would **** you up (ve slušném překladu „zničil bych tě“),“ vzkázal Paulovi brankář Vegas Golden Knights. 

Posléze si rýpl také do svého soka ze San Jose. Rivalita mezi Sharks a Knights je známá, tito dva ji jen potvrzují. „Běž na stranu a nech se prát pravého rytíře,“ odpověděl Kaneovi. Dočkáme se zápasu jedné z hvězd NHL?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.