bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ho-Sang byl překvapivě poslán na farmu, Weightovi se nelíbilo jeho bránění

26. října 2017, 18:30

Michal Janoštík

Josh Ho-Sang rozhodně není nejlepším hráčem, ale přináší do NHL přesně to, co fanoušci chtějí. Tedy zábavu. A kdyby se vyvíjel správně, mohl by být pro Islanders důležitým článkem, který by přidal na jejich nebezpečnosti.

Kanadské pravé křídlo si v šesti zápasech připsalo čtyři body za čtyři asistence. Pro vedení Islanders to však bylo málo, a hlavně se trenéru Weightovi nelíbila Ho-Sangova práce v obranném pásmu. Talentovaného mladíka tak klub poslal na farmu do Bridgeportu v AHL.

Bylo to velkým překvapením. Islanders totiž vyhráli tři zápasy v řadě, k tomu čtyři utkání z posledních pěti a zdá se, že se vrací na vítěznou vlnu. Jen málokdo tak mohl čekat, že by k něčemu takovému došlo. Musel to být šok i pro Joshuu Ho-Sanga.

Ten ofenzivně často svému týmu pomáhá a je schopen vymyslet gólové přihrávky i z těžkých pozic. V zápasech, do kterých nastoupil, však byl při jeho střídání často tým pod tlakem a Ho-Sang situace v obranné fázi hry neřešil dobře.

Někteří ale věří, že sesun je pro dobro mladíčka, který ještě potřebuje dozrát. Spojitost bychom mohli hledat u Arizony, která poslala do AHL Dylana Stromea, jemuž se tam zatím hodně daří. Neuškodí to ale nakonec více, než by to mohlo pomoci?

Ve hře Ho-Sanga šel vidět jasný zápal, chuť hrát a odeslání do nižší soutěže by mohlo nahlodat jak jeho sebedůvěru, tak i jeho motivovanost. Pro fanoušky Islanders to bude také určitě ztráta. Byla zábava sledovat, jak se rval o své místo a snažil se ze sebe dostat to nejlepší.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.