bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hertl se na vysoké výhře Sharks podílel asistencí

19. dubna 2017, 7:40

Jan Šlapáček

Do akce se v noci dostali tři čeští hokejisté, kteří mohou být se svými výkony spokojeni. Bodově se ale dokázal prosadit pouze Tomáš Hertl, který si u jednoho gólu Sharks připsal asistenci.

Tomáš Hertl (San Jose Sharks)

San Jose po dvou zápasech bez vstřelené branky dokázalo najít recept na výborně chytajícího Talbota a posléze i jeho náhradníka Brossoita a nasázelo Edmontonu sedm branek.

Na té poslední se podílel i český útočník Tomáš Hertl, který našel na modré čáře volného Schlemka a ten se prosadil tvrdou střelou. Pro Hertla je to druhá asistence v letošním play-off.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

New York Rangers - Montreal Canadiens 2:1

Tomáš Plekanec (MTL) - 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:55


Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins 5:4

Lukáš Sedlák (CBJ) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 07:56


San Jose Sharks - Edmonton Oilers 7:0

Tomáš Hertl (SJS) - 0+1, 1 střela, čas na ledě 18:12

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.