bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

HERO-NEK! Hradecký bek za hvězdu, jeho dvě pumelice v závěru otočily zápas

7. února 2019, 12:14

Adam Bagar

Neskutečný kousek se v zámoří povedl obránci Filipu Hronkovi, který byl v Grand Rapids za hrdinu, když v závěrečných sekundách dvěma góly otočil domácí bitvu s Manitobou.

Griffins takřka celé střetnutí marně dobývali branku Moose, ještě 82 sekund před třetí sirénou prohrávali 0:1 a zdálo se, že bitva skončí hubeným fotbalovým výsledkem. Jenže potom si vzal slovo obránce Filip Hronek, který sám dvěma přesilovkovými góly zařídil parádní obrat.

A byly to takové pumelice, navíc střílené z první, že gólman Eric Comrie prostě neměl nárok. Český zadák udeřil nejdřív v čase 58:39 za asistence krajana Filipa Zadiny, v čase 59:35 přidal po nahrávce Chrise Terryho klíčový zásah. O první hvězdě zápasu tak bylo rázem jasno.

Účastník loňského MS v Dánsku letos nastupuje jak v AHL, tak i v NHL. V nejlepší lize světa po debutu přidal dalších 22 startů, blýskl se v nich deseti body (3+7). Na farmě má o odehráno o dva zápasy více a sbírá skoro bod na utkání, v aktuální sezoně zazářil už 21 body (7+14).

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.