bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hayes má v kapse novou smlouvu. Vydrží u Rangers až do konce sezóny?

31. července 2018, 18:50

Jan Šlapáček

Rangers v posledních hodinách odvrátili hned dvě arbitrážní řízení. Před pár dny se šestileté smlouvy dočkal talentovaný obránce Brady Skjei a nyní se celku z Manhattanu upsal i Kevin Hayes. A možná naposledy.

Ve smlouvách obou hokejistů ale najdete výrazný rozdíl. Zatímco Skjei se upsal jedné z nejslavnějších organizací NHL na následujících šest let s průměrným ročním platem 5,25 milionů dolarů, tak Hayes obdržel smlouvu pouze na následující ročník.

Během toho si Hayes vydělá 5,125 milionů dolarů a stane se druhým nejlépe placeným útočníkem týmu. Budoucnost Hayese v největším městě USA je ale hodně nejasná. Proslýchá se, že Rangers s autorem čtyřiačtyřiceti bodů z uplynulé sezóny dlouhodobě nepočítají.

Nová roční smlouva dává týmu z Manhattanu výbornou možnost k Hayesově výměně. Po nadcházejícím ročníku bude již americký hokejista nechráněným volným hráčem a při uzávěrce přestupů bude hodně žhavým zbožím. Vzhledem k tomu, že Rangers prochází kompletní přestavbou, se dá považovat výměna Hayese za pravděpodobnou.

V New Yorku musí pouze doufat, že Hayese nepotká během sezóny žádné vážnější zranění a dokáže navázat na výkony, kterými se v minulosti prezentoval. Nový kouč Rangers David Quinn se rozhodně pokusí dostat ze svého svěřence to nejlepší.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.