bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hall údajně nechce prodloužit smlouvu. Shero to rázně zamítá

5. června 2019, 13:00

David Zlomek

Je možné, že za rok touto dobou budeme řešit velmi zajímavou situaci. Pokud totiž během následujícího roku Taylor Hall nepodepíše smlouvu s Devils nebo nebude vyměněn, bude stát před možností stát se nechráněným volným hráčem. Byl by tak asi největší rybou v rybníce nepodepsaných hráčů v roce 2020.

V posledních dnech se objevila informace, že Hallovi se myšlenka setrvání v New Jersey dvakrát nezamlouvá a že pravděpodobně nepodepíše. Od tohoto tvrzení se distancovaly všechny zúčastněné strany, nicméně podpis Halla s Devils se mnoha expertům a fanouškům zdá velmi pochybný.

„Jsem v kontaktu s generálním manažerem Devils Rayem Sherem. Bavíme se poměrně často. S respektem k němu vám o jednáních nemůžu víc říct,” uvedl v rozhovoru agent Halla Darren Ferris. „Je to rozhodnutí, které učiní jenom hráč. Nekladu na něj žádný tlak. Je to jenom stále probíhající diskuze.”

Informaci o údajném nezájmu Halla přinesla webová stránka The Fourth Period. Stránka uvádí, že její zdroje říkají, že jednání probíhala a probíhají, nicméně možnost nové smlouvy je spíše snová. Toto ale naprosto odmítá generální manažer Devils.

„Netuším, kde to ta stránka vzala, nicméně na naší straně se nic nezměnilo. Co se týče Taylora a Darrena, tak tam je to stejné,” napsal rázně v textové zprávě oficiálnímu webu ligy.

A Ferris dodal: „Nebudu o tom mluvit, protože je to všechno vymyšlené. Chovám k našim jednáním a k zástupcům Devils respekt, a proto na takovéto věci vůbec nebudu reagovat.”

Do letošní sezony Hall vstupoval jako držitel trofeje pro nejcennějšího hráče a ve vynikajících výkonech pokračoval až do konce prosince, kdy se mu stalo vážné zranění. 37 bodů v 33 zápasech je více než slušný počin. 

Ferris, jenž kromě Halla zastupuje například Filipa Zadinu nebo Zacha Bogosiana, dodal, že rehabilitace a zotavování ze zranění jde skvěle. Jediný cíl, který pak před sebou Hall má, je zářijový kemp. 

Je více než jasné, že se tam potká s Jackem Hughesem, nebo Kaapem Kakkem. Jednoho z nich si Devils z prvního místa draftu určitě vyberou. A třeba jeden z mladíků pozvedne New Jersey na tolik, aby Hall změnil své přesvědčení a v Newarku zůstal.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.