bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hakstol skončil jako trenér Flyers, prozatím jej nahrazuje Gordon

17. prosince 2018, 21:00

Jiří Sameš

Očekávané se stalo skutečností. Philadelphia Flyers v pondělí, 17. prosince, udělali změnu na postu trenéra. Davea Hakstola zde prozatímně nahrazuje Scott Gordon.

"Dnes ráno jsem měl schůzku s Davem Hakstolem. Rozhodl jsem se jej zbavit trenérských povinností," řekl Chuck Fletcher, generální manažer Flyers.

"Myslím, že je to krok, který může náš tým posunout vpřed. Daveovi bych samozřejmě rád poděkoval za jeho odvedené služby pro tým a celou organizaci. Prozatímním trenérem mužstva se stává Scott Gordon," doplnil.

Hakstol byl jmenován hlavním koučem Letců v květnu 2015. Vedl je celkem v 277 zápasech, přičemž zaznamenal bilanci 134-101-42. Během svého působení na lavičce Philly zvládl dvakrát postoupit do play-off.

Prozatímním trenérem Flyers byl jmenován Scott Gordon, který doposud vedl jejich farmářský tým Lehigh Valley Phantoms. Pětapadesátiletý Američan v minulosti koučoval necelé tři sezony New York Islanders. Jako asistent trenéra poté působil také tři roky u Toronta Maple Leafs.

Flyers se momentálně v tabulce Východní konference nacházejí na poslední, šestnácté pozici, přičemž na svém kontě mají po 31 odehraných zápasech pouze celkem 28 bodů. Nejbližší utkání je čeká v noci z úterý 18. na středu 19. prosince, kdy doma přivítají Detroit Red Wings.

Informovali jsme vás: Flyers už letos provedli změnu na pozici generálního manažera. Přijde nyní i výměna na postu trenéra?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.