bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gudase čeká stěhování. Flyers ho vyměnili do Washingtonu

14. června 2019, 14:59

Jan Šlapáček

Ze zámoří přiletěla zajímavá a překvapivá zpráva. Český obránce Radko Gudas se stal součástí výměny a z Philadelphie se bude stěhovat do Washingtonu. Capitals opačným směrem pošlou obránce Matta Niskanena.

Dny českého tvrďáka ve Philadelphii jsou pro tuhle chvíli sečteny. Radko Gudas se stal součástí obchodu mezi Flyers a Capitals. Generální manažeři obou celků se pokouší po nevydařeném ročníku své týmy oživit a domluvili se na výměně "kus za kus". 

Na první pohled se výměna zdá výhodnější pro tým z hlavního města, který angažováním Gudase ušetří lehce přes tři miliony dolarů (Flyers si nechají 30% Gudasova platu) a směrem do obrany si rozhodně nepohorší. Niskanen byl v posledních letech terčem časté kritiky a jeho výkony nejsou odpovídající jeho výdělku.

Česká kolonie ve Philadelphii se tak pomalu rozpadla, protože kromě Gudase v klubu s největší pravděpodobností skončí i Michal Neuvirth, kterému na konci měsíce vyprší kontrakt. Dres Flyers bude nadále oblékat pouze Jakub Voráček, který si zřejmě moc české srandy v šatně neužije.

Naopak Radko Gudas smutnit nemusí, ve Washingtonu na něho čekají Michal Kempný a Jakub Vrána, se kterými se velmi dobře zná z reprezentačních akcí. Uvidíme, jak v novém mužstvu zapadne.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.