bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gratulace finalistům: Žraloky hnala dopředu Metallica s MacGyverem, s přáním přispěchali Golden State Warriors i slavný komik

28. května 2016, 18:00

Tomáš Zatloukal

Po postupu Pittsburghu Penguins a San Jose Sharks zaplavily sociální sítě příspěvky s blahopřáními jednomu, či druhému klubu. Ty nejzajímavější pro vás vybíráme ve dvoudílném článku, přičemž naše pozornost směřovala především na osobnosti popkultury. Kdo tedy přál San Jose? Inu, pojďte se podívat.

Šesté finále si přímo v aréně SAP Center nenechal ujít James Hetfield, zpěvák legendární metalové skupiny Metallica. Žralokům před startem mače otevřel dveře od kabiny a každého bouchnutím pěstí vyprovodil do rozhodující bitvy. V ochozech nechyběl ani Richard Dean Anderson, nejznámější díky roli vynalézavého dobrodruha v televizním seriálu MacGyver.

S gratulacemi po čtvrté výhře přispěchali sportovci i celé kluby, pod heslem "BayAreaUnite", tedy "Společně za Bay Area", se ozvali baseballisté San Francisco Giants a také Golden State Warriors, obhájci mistrovského titulu v basketbalové NBA. Vzkaz pro San Jose přichystal Stephen Curry, nejužitečnější muž loňského play-off.

Sharks odpovědělo na blahopřání výzvou, aby Warriors zabrali a otočili finále Západní konference, v němž s Oklahoma City Thunder v jednu chvíli ztráceli 3:1 na zápas. Zdá se, že si Golden State vzalo výzvu k srdci, zatím snížilo na 3:2 a dnes může Curryho parta sérii vyrovnat. Z jednotlivých sportovců se mezi gratulanty zařadil třeba Brad Ziegler či Hunter Pence.

 

Připojili se samozřejmě také bývalí Žraloci, včetně Jamieho Bakera, který v roce 1994 slavně vyřadil vítězným gólem v sedmém duelu Detroit Red Wings. San Jose se dočkalo blahopřání i od hokejových novinářů, byť někteří si neodpustili tradiční žerty. "Nečekala bych, že někdy napíšu takovou větu: San Jose postoupilo do finále Stanley Cupu," culila se Helene Elliottová.

 


 


Ze světa popkultury gratulovali třeba Bill Bury, slavný komik proslulý poněkud odvázanějšími "stand-upy" (na stejném principu funguje pořad Na Stojáka), či Kevin Smith, režisér a scénárista, který stojí třeba za komedií Jay a mlčenlivý Bob vrací úder. Kdo naopak podpořil kromě známého wrestlera Shawna Michaelse, přezdívaného HBK, Tučňáky? O tom zítra.

.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.