bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Spolupráce Rangers se švédským autorským právem

26. února 2017, 8:07

Michal Sobotka

Nečekaná nahrávka k překonání obrany stačí. Dva švédští útočníci Rangers předvedli v noci pohotovou akci, kdy Fast našel Lindberga a ten zamířil do otevřené branky Devils.

1. místo – Oscar Lindberg (New York Rangers)

Loni byl ve své nováčkovské sezoně překvapením a připsal si slušných 13 branek. V letošní sezoně švédský útočník přeci jen více tápe. V posledních třech zápasech se ale prosadil dvakrát. Dohromady má na kontě čtyři góly.

2. místo – Mike Fisher (Nashville Predators)

Čtyři zápasy si zkušený centr musel počkat na šestnáctý zásah sezony. Nutno dodat, že s ním neměl velkou námahu. Obránce Ryan Ellis mu totiž situaci výrazně ulehčil skvělým pasem.

3. místo – Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins)

Lídr letošních střeleckých tabulek se prosadil také v souboji pod širým nebem. Proti Flyers navíc bodoval v pátém utkání v řadě, takže moc oblíbenějších soupeřů nemá.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.