bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Šipačov se přihlásil o slovo

16. října 2017, 8:17

Jan Šlapáček

Očekávaný debut Vadima Šipačova se stal skutečností a ruský hokejista okamžitě ukázal své kvality, když se dokázal střelecky prosadit. V našem výběru dále najdete i góly Alexe Tucha a Drewa Doughtyho.

Vadim Šipačov (Vegas Golden Knights)

V minulých dnech se ohledně ruského útočníka napsalo hodně řádků. Samotný Šipačov ale zůstal naprosto v klidu a po povolání do prvního týmu ukázal, že je opravdu výtečný hokejista.

Ke konci druhé třetiny se Šipačov dostal před brankovištěm k odraženému kotouči, který pohotově zametl do branky a hned při svém debutu v NHL se zapsal na listinu střelců. Bude v tom pokračovat?


Alex Tuch (Vegas Golden Knights)

Výborný debut zažil v dresu Golden Knights i útočník Tuch. Ten po polovině utkání využil chyby v hostující obraně, dostal se do úniku a přesnou střelou nad rameno Raska poprvé v kariéře rozvlnil síť v NHL!


Drew Doughty (Los Angeles Kings)

Zkušení hokejisté Kings ukázali, jak se dá sehrát akce v oslabení. Kopitar potáhl kotouč do útočného pásma, udělal si prostor pro přihrávku a ukázkově našel rozjetého Doughtyho, který pohotově nasměroval puk za slovenského brankáře.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.