bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Sekáčův tanec s otočkou nebo Nyquistův bekhendový skok?

13. prosince 2014, 6:19

Martin Zíta

Jiří Sekáč a jeho akce z duelu proti Králům z Los Angeles se jistě zařadila mezi kandidáty na nejpovedenější akci celé sezony. V přehledu hokejové krásy páteční noci doplnili českého útočníka Gustav Nyquist a Blake Comeau.

1. místo – Jiří Sekáč (Montreal Canadiens)

Jiří Sekáč v noci zazářil dvěma zásahy v zápase s Los Angeles a jeho druhý gól byl lahůdkovou podívanou. Český útočník využil Doughtyho nedůrazu a nevykolejila ho ani ztráta slušného střeleckého úhlu.

2. místo – Gustav Nyquist (Detroit Red Wings)

Nyquist v zápase s Floridou ukázal, že střelec od přírody nepotřebuje na branku ani vidět, když do ní hodlá poslat kotouč. Jeho bekhendová otočka, kterou kvůli podražení dokončil lehčím leteckým dnem rozhodně také potěšila nejednoho hokejového fandu. Na rozdíl od Sekáče, Švéd svému týmu ke dvěma bodům nepomohl.

3. místo – Blake Comeau (Pittsburgh Penguins)

I bez Crosbyho ukázal Blake Comeau, že umí dávat góly. Útočník Penguins se chopil kotouče na začátku první třetiny a v situaci dvou na jednoho ukázal, že když si člověk věří na střelu, tak to prostě musí zkusit. Osmadvacetiletému Kanaďanovi střela sedla náramně a kotouč pověsil pod horní tyč. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.