bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Rozklad obrany vyučoval profesor Fiala

4. prosince 2016, 7:07

Michal Sobotka

Podívat se na gól do prázdné branky nikdy neomrzí. Ne snad, že by nejlepší góly noci padaly ve hře bez brankáře, ale naopak po souhrách, které vedly k odkryté svatyni. Jedničkou byl v sobotu Švýcar Kevin Fiala.

1. místo – Kevin Fiala (Nashville Predators)

Mladý švýcarský hokejista toho v NHL moc neodehrál. Všech svých šest bodů ale posbíral za vstřelené branky. V noci Nashville sice prohrál velmi dobře rozehrané utkání. Gól Fialy se proti New Jersey ale rozhodně vyjímal.

2. místo – Derick Brassard (Ottawa Senators)

Senátoři většinou musí svá rozhodnutí důkladně promyslet. Platí to i o těch hokejových z Ottawy. Parádní spolupráce vedla k druhému puku v síti Roberta Luonga.

3. místo – Phil Kessel (Pittsburgh Penguins)

Nahrávka, která měla oči. Jevgenij Malkin našel parádně za obranou kolegu Phila Kessela. Elitní střelec se málokdy v podobných pozicích mýlí.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.