bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Raketa vzduch-vzduch. Pacioretty nadhodil, Gallagher bassebalově zakončil

2. ledna 2016, 7:55

Martin Zíta

Nestává se úplně často, že kotouč se dostane do branky v situaci, kdy se jej poslední dva hráči dotkli vysoko nad ledovou plochou. V duelu Winter Classic se tomu tak stalo. Pacioretty poslal neposedný kotouč přiklepnutím Gallagherovi, který se stejným umem poslal puk ze vzduchu za Tuuku Raska.

Brendan Gallagher (Montreal Canadiens)

Brendan Gallagher oslavil návrat do sestavy montrealských Canadiens opravdu stylově. Nevysoký útočník výrazně přispěl k výhře 5:1, když jednu branku vstřelil a na jedné se podílel asistencí.

Při svém gólu na 3:0 ukázal skvělý odhad, v zámoří pro tyto situace používají termín hand-eye coordination, když kotouč dostal do branky netradičně ze vzduchu.

Hodně netradiční už byl Paciorettyho pas. I on se totiž musel popasovat s kotoučem plachtícím vysoko nad ledovou plochou.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.