bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Radulov vykoupal Lundqvista jednou rukou

17. dubna 2017, 7:30

Jan Šlapáček

Jednou z největších hvězd noci bude ruský útočník Alexandr Radulov, který byl v Madison Square Garden klíčovým hráčem při vítězství Canadiens. Se svými góly se do našeho článku dále dostali Zach Werenski a Jaden Schwartz.

Alexandr Radulov (Montreal Canadiens)

Ruský bouřlivák v play-off zatím uchvacuje hokejovou veřejnost a úspěšně si napravuje svoji pošramocenou reputaci. Ve druhém utkání série rozhodl gólem v prodloužení a i dnes měl na vítězství Canadiens velký podíl. Druhou branku Montrealu vypracoval a o tu třetí se postaral zcela sám.

Radulov se dostal za obranu Rangers a jel sám na Lundqvista. Zezadu byl však atakován a tak si hokejku pustil pouze do pravé ruky a pustil se do drzé kličky, která nakonec slavila úspěch.


Zach Werenski (Columbus Blue Jackets)

Mladý obránce Blue Jackets zažil hodně zvláštní utkání. V první třetině se dokázal zaspat na střeleckou listinu, když jeho parádní střela z levého kruhu proletěla přes dva blokující hráče a našla si cestu do šibenice.

Ve druhé části však dostal Werenski kotoučem do obličeje a ačkoliv se pokusil vrátit znovu do hry, tak před prodloužením ze zápasu odstoupil.


Jaden Schwartz (St. Louis Blues)

St. Louis v sérii s Minnesotou dokáže z mála vytěžit maximum. Nejedná se ovšem o šťastné branky, ale o parádně sehrané a zakončené akce. O vítěznou branku Blues se tentokrát postaral útočník Jaden Schwartz, jenž dostal zpoza branky nabito od Steena a z brankoviště nasměroval puk za brankovou čáru.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.