bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Povedený návrat Taylora Halla, Lundqvistovi vymetl šibenici

21. září 2019, 5:20

Jiří Sameš

New Jersey Devils v noci z pátku na sobotu 21. září porazili v přípravném utkání doma New York Rangers 4:2. Od prosince 2018 přitom naskočil po zranění kolene poprvé do akce útočník Taylor Hall a hned se činil.

Taylor Hall (New Jersey Devils)

Hall v čase 11:55 při přesilové hře poslal Devils do dvougólového vedení. Po levé straně vlétl do útočného pásma, obdržel bekhendový pas od útočníka Jacka Hughese, a následně z levého kruhu pro vhazování vymetl brankáři Henriku Lundqvistovi pravý horní růžek.

Hall, sedmadvacetiletý Kanaďan, mimochodem ke gólu přidal i asistenci na úvodní gól zápasu, který vstřelil po pouhých 34 vteřinách Hughes. Zapsal také čtyři střely na bránu a čas na ledě 18 minut, osm vteřin.

Svůj poslední ostrý mač předtím sehrál přesně 23. prosince, kdy hokejisté New Jersey přivítali na domácím ledě Columbus Blue Jackets.

„Dobrý zápas. Teď sice cítím trochu bolest, s tím jsem ovšem po návratu počítal," řekl Hall novinářům po zápase s Rangers.

„Utkání trvá o něco déle než tréninky. Celkově se ale pro mě jednalo o dobrý mač, jsem s ním moc spokojen," doplnil. 

V duelu nastupoval kromě Hughese ještě s útočníkem Kylem Palmierim.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.