bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Obrana Capitals zažila koupel v Brooklynu

12. prosince 2017, 8:21

Jan Šlapáček

Celek New York Islanders hraje letos velmi ofenzivně, což na vlastní kůži v noci pocítili i hokejisté Capitals. Ti se během krátké chvíle prosadili třikrát a udělali velký krok k vítězství. Třetí branku vstřelil navíc John Tavares po překrásné kombinaci, kterou nedokázal ani jeden z obránců zastavit.

John Tavares (New York Islanders)

Zcela rozhozená obrana Capitals pouze sledovala, jak se kotouč hodně rychle dostává do klece Holtbyho. Lee vybojoval v rohu kotouč pro Baileyho, který z pravého kruhu překvapivým pasem našel na protější straně Tavarese, jenž si kotouč jen zpracoval a poslal ho do odkryté branky.


Mathieu Perreault (Winnipeg Jets)

Jets jednu ze svých přesilových her sehráli přesně podle učebnice a radovali se z pěkného gólu. Little našel na brankové čáře postaveného Armiu, jenž pohotově přiklepl puk mezi kruhy na hůl Perreaulta, který vypálil z první a trefil se přesně.


Jakob Silfverberg (Anaheim Ducks)

Švédský útočník ve službách Ducks ukázal chladnou hlavu při zakončení a svůj brejk zakončil přesnou střelu nad lapačku Darlinga. Silfverberg se do šance dostal po obrovské chybě jednoho z obránců, to nic ale nemění na tom, že celou situaci vyřešil bezchybně.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.