bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Mike Hoffman v posledních vteřinách zařídil Panthers bodový zisk

12. října 2019, 4:30

Jiří Sameš

Florida Panthers v noci na sobotu 12. října prohráli na ledě divizního soupeře Buffalo Sabres 2:3 po samostatných nájezdech. Zisk alespoň jednoho bodu jim zařídil útočník Mike Hoffman, když na 2:2 vyrovnal pouhých 11 vteřin před koncem třetí třetiny.

Mike Hoffman (Florida Panthers)

Hoffman v čase 59:49 zamířil z pravého kruhu pro vhazování, po pasu od útočníka Jevgenije Dadonova, parádně do pravého horního růžku, brankář Linus Ullmark byl bez šance. Jednalo se přitom o jeho už pátý gól v sezoně.

Sabres na začátku třetí třetiny vedli 2:0, avšak dvougólový náskok neubránili. Panthers měli v závěrečné dvacetiminutovce obrovskou herní převahu, které také nakonec využili a se soupeřem srovnali krok.

„Až teprve ve třetí třetině jsme začali pořádně hrát, vytvářet si dobré šance a tvořit hru," řekl Hoffman.

„Příště tak musíme hrát po celých 60 minut. Nelze totiž spoléhat na poslední okamžiky utkání... ," doplnil ještě.

Hrdinou utkání mezi Buffalem a Floridou byl mimochodem jinak Linus Ullmark, jenž předvedl celkem 41 úspěšných zákroků. Blýskl se třeba zrovna v polovině úvodní periody skvělou lapačkou proti Hoffmanovi.

Dovednostní soutěž potom rozhodl útočník Jack Eichel, skóroval v ní ale i útočník Casey Mittelstadt.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.