bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Málem zničil síť! Patrik Laine a jeho dělovka v přesilovce

11. listopadu 2019, 2:27

Jiří Sameš

Winnipeg Jets porazili v neděli večer 10. listopadu mezi domácími mantinely divizního soupeře, Dallas Stars 3:2 v prodloužení. Skóre utkání přitom otevřel v závěru úvodní periody útočník Patrik Laine, zcela nekompromisním gólem v přesilové hře.

Patrik Laine skóroval přesně v čase 19:33, necelých 27 vteřin před koncem první třetiny, a Jets tedy vedli jeho zásluhou 1:0.

Uspěl zleva dělovou střelou bez přípravy, po pasu od obránce Neala Pionka. Brankář Anton Chudobin neměl sebemenší šanci zakročit.

Pro Laineho, jednadvacetiletého Fina, šlo o čtvrtý gól v sezoně 2019-2020. Trefil se mimochodem poprvé od 10. října, na suchu byl deset utkání.

Hokejistům Winnipegu zajistil úspěch proti Stars útočník Mark Scheifele, když rozhodl pouhých 21 vteřin od úvodního vhazování prodloužení.

Jets jinak získali druhou výhru po sobě a čtvrtou výhru z posledních pěti zápasů, za uvedené období navíc vždy bodovali. V tabulce Západní konference jsou potom nyní držitelem první divoké karty.

Příští duel sehrají v noci na středu, přivítají dalšího divizního soupeře, Colorado Avalanche a zakončí sérii čtyř zápasů doma v řadě.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.