bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: MacKinnonovo parádní sólo

10. prosince 2017, 7:42

Michal Sobotka

To byla jízda. Hokejový útočník Colorada Nathan MacKinnon dal proti Floridě na obdiv nejen svou rychlost, ale také šikovné ruce. S lehkostí obehrál obránce a neomylně zavěsil pod horní tyč.

Nathan MacKinnon (Colorado Avalanche)

Od jeho nováčkovské sezony si na jeho rychlost dávají obránci pozor. Na Floridě se ale za svým jedenáctým gólem vydal rozjetý ze středního pásma. Prohodil si beka a nedal Reimerovi šanci.

Mats Zuccarello (New York Rangers)

Každý útok musí začít dobrou obranou. Zuccarello si situaci trochu odlehčil, protože defenzivní povinnosti si splnil na útočné modré.

Dmitrij Jaškin (St. Louis Blues)

Tohle byl vyloženě český souboj. Jaškin od modré mohl vymýšlet, jak překoná Mrázka. I když asi měl původně v plánu trochu jiné zakončení. Puk se mu trochu zamotal pod nohy, ale výsledek byl pro útočníka Blues přijatelný.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.