bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Kužely z Manhattanu, Huberdeau s Jágrem vyšachovali obranu a Barkov pálil do odkryté klece

18. března 2017, 8:30

Martin Zíta

Tři nejvýraznější gólové akce z noci na sobotu a každá zcela jiná. Ofenzivní letka Floridy Panthers naprosto rozložila obranu newyorských Rangers a právě akce Huberdeaua, Jágra a Barkova kraluje tomuto přehledu.

Aleksander Barkov (Florida Panthers)

Parádní akce hlavní útočné síly Floridy Panthers. Kotouč si při rychlé akci vyměnila kompletní trojice útočníků a poslední slovo měl Barkov, který do branky poslal přesný Jágrův pas.

Rasmus Ristolainen (Buffalo Sabres)

Rasmus Ristolainen se zařadil mezi hráče, kteří vzdali hold Peteru Forsbergovi. Finský obránce jistě překvapil nejednoho fanouška volbou právě tohoto zakončení.

Kyle Palmieri (New Jersey Devils)

Skvělá přihrávka Taylora Halla a ještě lepší zakončení Kylea Palmieriho, který zkombinoval šikovnost s trpělivostí.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.