bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Koivu se prokličkoval k vítězství

5. prosince 2016, 7:34

Jan Šlapáček

Nejpohlednější gól uplynulé noci vstřelil kapitán Minnesoty Mikko Koivu, který se v útočném pásmu dokázal natlačit před branku a po parádní kličce poslat kotouč do sítě. Dále v našem výběru uvidíte góly Marka Giordana a Mikea Greena.

Mikko Koivu (Minnesota Wild)

Kapitán Minnesoty to vzal v prodloužení na svá bedra, když si převzal kotouč od Coylea na levém kruhu, v rychlosti se natlačil před branku a krásnou kličkou obelstil Gustavssona.


Mark Giordano (Calgary Flames)

Takováhle branka nepadá každý den. V oslabení ujeli na branku Anaheimu Brouwer s Giordanem a nikým neatakovaní si pohráli s bezmocným Bernierem. Jednodušší branku kapitán Flames v kariéře zřejmě ještě nevstřelil.


Mike Green (Detroit Red Wings)

Rychlý protiútok zakončený tvrdou střelou. Přesně takhle by se dala popsat útočná akce Detroit, při níž Nielsen našel na levém kruhu Greena, jehož střela z první skončila za Halákem.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.