bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Jonathan Toews přelstil obranu Ottawy i s brankářem

27. října 2014, 8:09

Jan Šlapáček

V nedělním programu NHL nás nejvíce zaujala trefa kapitána Chicaga Jonathana Toewse, který si najel do útočného pásma, obkroužil okolo branky a zasunul kotouč do klece. V noci se neztratila ani trefa Milana Michálka či Tannera Pearsona.

1. místo - Jonathan Toews (Chicago Blackhawks)

O hokejovém talentu Jonathana Toewse se nemusí dlouho debatovat, protože kanadský útočník to potvrzuje téměř v každém utkání. Dnes v noci tomu nebylo jinak, když si pohrál s obranou Ottawy, obtočil se okolo branky a zasunul kotouč za Andersona, který se nestihl přemístit k druhé tyči.

2. místo - Milan Michálek

I druhá branka bude z utkání Chicaga s Ottawou, ale tentokrát bude v hlavní roli útočník Senátorů Milan Michálek. Ten v oslabení ujel se svým spoluhráčem Alexem Chiassonem do přečíslení dva na jednoho a Michálkův spoluhráč ukázal vytříbený cit pro hru, když si udělal prostor pro přihrávku, aby mohl kotouč předložit na zlatém podnose pro českého útočníka, který se z velmi dobré pozice nemýlil.

3.  místo - Tanner Pearson (Los Angeles Kings)

Útočník Los Angeles Tanner Pearson vstoupil do letošního ročníku ve skvělé formě, když už má po dnešním zápase na svém kontě sedm přesných zásahů. Dnes se prosadil celkem dvakrát a jeho první pokus byl velmi pohledný. Toffoli z obranného pásma vyhodil kotouč obloučkem až na útočnou modrou čáru, kde si kotouč převzal právě rozjetý Tanner Pearson, jenž se dostal před Bobrovského a střelou nad jeho lapačku poslal kotouč do sítě. Rychlost a přesná střelba dělá z útočníka Kings platného hráče.


 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.