bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Individuál a bekhend jednoruč. Crosby znovu uhranul diváky

22. března 2017, 5:22

Michal Sobotka

Sledovat ho na kotouči je neskonalá zábava. Sidney Crosby znovu potěšil oko fanouška a vystřihl individuální akci, kterou zakončil bekhendovou střelou. Na tom by asi nebylo nic až tak zvláštního, kdyby v tu chvíli nedržel hokejku v jedné ruce.

1. místo – Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins)

Občas je až nefér, co tenhle hráč dovede s hokejkou. Crosby zasadil v první třetině Buffalu ránu v samotném závěru. Sám projel přes ledabyle bránící obranu až před Lehnera a střelou jednoruč bekhendem vystřihl parádní gól.

2. místo – Torey Krug (Boston Bruins)

Výška nehraje roli. Co ale bostonskému obránci bylo ubráno na výšce, to mu bylo přidáno na šikovnosti. Americký bek protančil obranou Ottawy a zakončil jako ostřílený snajpr.

3. místo – T.J. Oshie (Washington Capitals)

Není to sice tak dávno, co jsme museli velebit souhru Washingtonu v přesilové hře, ale zkrátka se tomu nejde vyhnout. T.J. Oshie znovu v roli zakončovatele, pro kterého připravili branku Ovečkin s Bäckströmem.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.