bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Hladového Sida ani faulem nezastavíš

9. února 2016, 5:09

Michal Sobotka

Jako mávnutím kouzelného proutku je zpět. Starý známý Sidney Crosby, autor mnoha gólů a pohledných asistencí. Ve skvělé formě hrajícího kapitána Penguins nezastavil ani Anaheim, ačkoli se o to pokoušel i nedovolenými prostředky.

1. místo - Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins)

Cam Fowler dělal, co mohl, aby zastavil pronikajícího kapitána Pittsburghu. Marně. Sidney Crosby zkrátka prokázal svůj hlad po gólu a náležitě byl za svou snahu odměněn.

2. místo - Pavel Dacjuk (Detroit Red Wings)

Když se dva zkušení matadoři Detroitu dostanou do přečíslení, nevěstí to nic dobrého pro obranu soupeře. Henrik Zetterberg s Pavlem Dacjukem vyřešili akci dva na jednoho podle učebnice a ruský šikula nezapomněl přidat efektní gólovou tečku.

3. místo - Zack Smith (Ottawa Senators)

Takhle by se mělo střílet z větší vzdálenosti. Zack Smith z Ottawy ukázal, jak rychlou a razantní střelu zápěstím má. Brankář Tampy Bay Andrej Vasilevskij se mohl jen smutně ohlédnout za pukem, který skončil v jeho brance.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.