bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Goldobin ukázal chladnou hlavu, skvělé ruce a přesné zakončení

31. prosince 2017, 8:32

Jan Šlapáček

Nejlepší gól posledního dne v roce má na svědomí útočník Nikolaj Goldobin, který se prosadil po krásné individuální akci. Dále v našem výběru najdete gól Vincenta Trochecka nebo přesný zásah Ryana Spoonera.

Nikolaj Goldobin (Vancouver Canucks)

Svou chvilku slávy si v noci ve Vancouveru užil útočník Nikolaj Goldobin. Ruský útočník si pohrál s obranou Kings, po několika kličkách se dostal k bekhendové střele z mezikruží, která skončila za zády hvězdného Quicka.


Vincent Trocheck (Florida Panthers)

Skvělá akce Panthers! Hokejisté Floridy se vydali do rychlého protiútoku, který po přihrávce Weegara z levého křídla do předbrankového prostoru přetavil v gól zkušený Vincent Trocheck!


Ryan Spooner (Boston Bruins)

Poradit si v těžké situaci dokázal i Ryan Spooner. Útočník Bostonu byl při svém brejku zezadu bráněn hodně dotíravě, nicméně puk si pokryl a po kličce do bekhendu ho usměrnil i za Condona.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.