bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Dokonalý pas Allena zajistil gól pro Schwartze

19. října 2017, 8:26

Jan Šlapáček

V dnešní nabídce střelců najdete samá ostřílená jména. O nejpohlednější gól se podle nás postaral útočník Jaden Schwartz, který dokázal využít krásného pasu od Allena. Těsně za ním jsou se svými góly Henrik Zetterberg a Michael Cammalleri.

Jaden Schwartz (St. Louis Blues)

Útočník Schwartz byl v noci ve formě a dokázal nastřílet hned tři branky. Ta druhá z nich navíc byla opravdu výtečná a proto nemůže v našem výběru chybět. Brankář Allen dlouhým pasem našel rozjetého Schwartze, který si hodil puk do útočného pásma a šikovnou kličkou obelstil i Crawforda, tudíž mohl v poklidu zakončit do odkryté klece.


Henrik Zetterberg (Detroit Red Wings)

Zkušený švédský hokejista ukázal svoji genialitu a vstřelil pohlednou branku. Zetterberg si při objíždění branky všiml pasivity brankáře Toronta, a tak se rychle obtočil okolo brankové konstrukce a pohotově zasunul kotouč k tyčce.


Michael Cammalleri (Los Angeles Kings)

Kdyby Cammalleri nebyl hokejistou, možná by hrál baseball. V noci se kanadský útočník ze vzduchu opřel do kotouče a ten skončil až za zády nešťastného brankáře Montrealu. Montoya byl z tého střely hodně zaskočený.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.