bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Další premiérová trefa v NHL, tentokrát Vladislav Gavrikov

16. listopadu 2019, 4:38

Jiří Sameš

Columbus Blue Jackets porazili v noci na sobotu 16. listopadu mezi domácími mantinely St. Louis Blues 3:2 v prodloužení. Svůj premiérový gól v National Hockey League zde vstřelil v desáté minutě utkání obránce Vladislav Gavrikov.

Vladislav Gavrikov skóroval přesně v čase 09:34 a otevřel skóre zmiňovaného zápasu. Zleva uklidil puk bekhendem za záda brankáře Jakea Allena.

Gavrikov, třiadvacetiletý Rus, potřeboval mimochodem na premiérovou trefu v nejlepší hokejové lize 18 zápasů. 

V sezoně 2019-2020 je už celkově čtyřicátým mužem, jenž zde vstřelil svůj první gól v kariéře. Co se samotných Modrokabátníků týče, za poslední čtyři zápasy se zmiňované povedlo třem hokejistům.

Blue Jackets nakonec zajistil úspěch proti Blues obránce Zach Werenski, když rozhodl duel v čase 63:34 v přesilové hře.

Hokejisté Columbusu jinak získali teprve druhou výhru z posledních devíti zápasů. V tabulce Východní konference jsou potom nyní na třináctém místě (bilance 7-8-4).

Příští duel sehrají až v noci na středu, přivítají Montreal Canadiens. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.