bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Bailey poslal přihlášku na zásah sezony

22. října 2017, 7:47

Michal Sobotka

Krásných gólů padne ještě hodně. Až se ale na konci hokejové sezony bude vybírat ten nejlepší, určitě se do osudí dostane také Josh Bailey z New Yorku Islanders. Proti San Jose totiž předvedl, jak nesmírně šikovnýma rukama disponuje.

Josh Bailey (New York Islanders)

Vystihl nepovedenou nahrávku Thorntona, vycvičil v tu chvíli bránícího Pavelskiho a ještě střelou s hokejkou mezi nohama překonal brankáře Della. Josh Bailey předvedl vynikající individuální schopnosti, které mu vynesly gól, o kterém se ještě bude mluvit.

Christian Djoos (Washington Capitals)

Nováček se pomalu začíná zabydlovat mezi obránci Washingtonu a se stoupajícím prostorem na ledě roste také jeho sebedůvěra. Na výhru to Capitals nestačilo, ale dobrý dojem Djoos zanechal.

Anders Lee (New York Islanders)

A vraťme se ještě jednou zpátky do Brooklynu. John Tavares nebodoval pětkrát za sebou a všechny své body dosud nasbíral v duelu s Buffalem. Proti San Jose ale zase ukázal, kde jsou jeho kvality. Způsob, jakým si v akci dvou na jednoho poradil s vítězem Norrisovy trofeje Brentem Burnsem, byl chvályhodný.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.