bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Athanasiou ohromil ukázkovým sólem přes celé hřiště

15. ledna 2017, 7:39

Michal Sobotka

Výjimečné zásahy se dají rozdělit do několik kategorií. Jednou z nich by jistě bylo sólo přes celé hřiště. Třeba podobné, jaké předvedl proti Pittsburghu útočník Detroitu Andreas Athanasiou.

1. místo – Andreas Athanasiou (Detroit Red Wings)

Útočník s řeckými kořeny rozhodně patří mezi hokejisty s turbem v bruslích. Své přednosti ukázal také Pittsburghu, jehož hráči nedokázali po rozjezdu zpoza vlastní branky Athanasioua zachytit. Byl z toho parádní gól.

2. místo – Torey Krug (Boston Bruins)

Sobotní noc byla celkově bohatá na góly, ale všechno odstartoval už podvečerní duel na ledě Bostonu. Mezi střelce se v něm zapsal mimo jiné také Torey Krug, zakončující skvostnou souhru Bruins.

3. místo – Elias Lindholm (Carolina Hurricanes)

Canes doma vyhráli čtrnáct z posledních šestnácti zápasů a v nejofenzivnějším duelu noci vyzráli také na New York Islanders. Sedm tref domácích zaznamenalo sedm rozdílných hráčů a souhra, kterou posvětil gólem Elias Lindholm, byla nejvydařenější.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.