bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Flyers v zápase na krev zdolali Columbus, Toronto vrátilo Pittsburghu minulou porážku

21. února 2020, 7:46

Jan Šlapáček

Základní část se dostává do své poslední části, ve které se pravidelně hraje nejlepší hokej a ve většině zápasů se o body svádí nelítostné boje. Jeden z takových soubojů se odehrál v Columbusu, kde nakonec vítězství po prodloužení oslavili hráči Flyers. Raduje se i Toronto, které vrátilo Pittsburghu nedávnou porážku.

A radost v Torontu může panovat rovnou dvojnásobná, jelikož jeho úhlavní nepřítel v boji o play-off (Florida) prohrál na ledě Los Angeles a Maple Leafs se rázem vrátili na třetí místo v Atlantické divizi.

O hodně pozornosti si řekl i souboj mezi Washingtonem a Montrealem. Alexandr Ovečkin se v něm prosadil hnedka v úvodní třetině a čekalo se, zdali přidá ještě jednu branku a dostane se na metu 700 gólů v NHL. Nakonec se tak nestalo, jedna branku mu stále chybí.

Ke konci dnešního programu se odehrálo velice kvalitní utkání ve Vegas, ve kterém se stala v posledních týdnech nevídaná věc. Tampa na svého soka nestačila a prohrála 3:5. Každá série jednou končí...

Toronto Maple Leafs - Pittsburgh Penguins 4:0

New Jersey Devils - San Jose Sharks 2:1

Washington Capitals - Montreal Canadiens 3:4pp.

Columbus Blue Jackets - Philadelphia Flyers 3:4pp.

Ottawa Senators - Winnipeg Jets 1:5

St. Louis Blues - Arizona Coyotes 1:0

Vegas Golden Knights - Tampa Bay Lightning 5:3

Los Angeles Kings - Florida Panthers 5:4

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.