bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Flyers a Panthers si v případě potřeby zahrají o postup v přímém souboji

7. dubna 2018, 10:30

Martin Zíta

Boj o Stanley Cup může mít velice zajímavý předkrm. Pokud Philadelphia a Florida bojující o poslední postupové místo ve Východní konferenci skončí po 82 zápasech se stejnou bilancí, zahrají si o postup do play-off v přímém souboji.

Philadelphia Flyers a Florida Panthers se možná o postup do play-off utkat v přímém souboji. Druhou divokou kartu momentálně drží Flyers s náskokem čtyř bodů, Florida ale má jeden zápas k dobru.

O případném rozhodujícím vzájemném zápase informovalo vedení soutěže.

K vzájemnému zápasu by NHL musela sáhnout v případě, že by Philadelphia prohrála poslední zápas sezony s newyorskými Rangers přesně o dvě branky a Florida následně vyhrála své zbývající dva zápasy, s Buffalem a Bostonem, po samostaných nájezdech.

Oba celky by v ten moment měly stejně vítězství v základní hrací době a prodloužení, bodů ze vzájemných zápasů, Flyers s Panthers spolu hráli třikrát, z toho důvodu by se nepočítal první domácí zápas Floridy, kde se hrálo dvakrát, a konečně také stejný rozdíl vstřelených a inkasovaných branek.

Kdo bude mít v případném rozhodujícím zápase výhodu domácího ledu, rozhodne los. Pokud se nerozhodne v základní hrací době, bude se postupovat podle pravidel play-off. Nedojde tedy na samostatné nájezdy, ale na dvacetiminutová prodloužení, dokud některý z týmů nerozhodne.

Philadelphia ale může vše utnout ještě dříve, než Florida nastoupí na led. Ze zápasu s Rangers stačí Girouxově partě jediný bod a jeho úvodní buly je naplánováno na sobotních 21 hodin SEČ.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.