bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Flyers a Blues usilují po čtyřech prohrách zvítězit. Zabodují Avs podeváté?

21. října 2019, 20:31

Matěj Hodoval

Na začátku nového týdne čeká na hokejové nadšence trochu oddechový program zámořské National Hockey League. Vše odstartuje souboj Toronta s Columbusem, střetnutí trápících se celků Ottawy a Dallasu pak naopak menu o čtyřech chodech uzavře.

01:00 Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets

Maple Leafs jsou po úvodních devíti duelech na pátém místě Východní konference. Svěřenci Mikea Babcocka mají na svém kontě zatím čtyři porážky, z nichž hned tři přišly na domácím ledě v Air Canada Centre. “Můj dům, můj hrad“ tedy v případě kanadského celku zatím úplně neplatí.

To Blue Jackets patří ve stejné konferenci místo jedenácté. Columbus nezažil vůbec úspěšné léto, když přišel o několik hvězdných jmen. Vyložené katastrofě to však v Ohiu v tuto chvíli nenasvědčuje, Modrokabátnící sice poslední dvě klání prohráli v prodloužení, ovšem na druhou stranu dokázali už čtyři zápasy v řadě bodovat. 

01:00 Philadelphia Flyers – Vegas Golden Knights

Po skvělém startu pád. Flyers začali ročník dvěma výhrami -  v Praze přetlačili Blackhawks a na domácím ledě vynulovali New Jersey. Jenže poté se Letcům přestalo dařit a aktuálně za sebou táhnou šňůru čtyř proher v řadě, naposledy nestačili ani na trápící se Dallas, kterému podlehli 1:4.

Ani letos zdá se nebudou chybět mezi předními uchazeči o nejcennější hokejovou trofej. Hokejistům Vegas patří v Západní konferenci čtvrté místo za šest výher a tři porážky. Předchozí duel patřil především Marc-Andre Fleurymu, který proti Pittsburghu vychytal první nulu sezony.

02:00 St. Louis Blues – Colorado Avalanche

Obhájci Stanleyova poháru se nenachází v optimální formě. Blues vydolovali z uplynulých čtyř utkání, ze kterých ani jeden nedovedli do vítězného konce, pouhé dva body do tabulky. Aktuálně nejproduktivnějším hráčem St. Louis je s osmi kanadskými body Brayden Schenn. 

02:30 Dallas Stars – Ottawa Senators

Dva trápící se celky. Pakliže se v tabulce po Dallasu či Ottawě poohlížíte, musíte kouknout do nejspodnějších pater tabulky. 

Dallas je až osmadvacátý s pouhými pěti body. Až v minulém utkání se Stars dočkali první výhry po základní hrací době v letošním ročníku, když si z ledu Philadelphie odvezli výsledek 4:1, díky němuž přerušili sérii pěti porážek v řadě. Překvapením je zatím forvard Roope Hintz, finský mladík nastřádal v deseti duelech osm bodů. 

Ještě hůře je na tom ale Ottawa. Senators patří poslední místo, po sedmi představeních se mohou “pyšnit“ jen třemi body. Jediný dosavadní skalp si připsali Sens na domácím kluzišti v souboji s Tampou Bay.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.