bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Florida přivítá Ottawu, v souboji trápících se vyzve Colorado Edmonton

11. listopadu 2018, 19:30

Jan Vojkůvka

Nedělní program v zámoří bude zahájen ve velmi příznivém čase pro tuzemské diváky, kteří se mohou už ve 21 hodin těšit na souboj St. Louis s Minnesotou. Zajímavým duelem bude střetnutí Floridy s Ottawou, ve kterém Panthers budou útočit na čtvrtou výhru v řadě. Přerušit šňůru porážek chtějí Edmonton i Colorado.

21:00 St. Louis Blues - Minnesota Wild

Bluesmani absolvují dlouhou sérii zápasů před vlastním publikem. Souboj s Minnesotou bude už sedmým a zároveň posledním před třízápasovým venkovním tripem. Po nepříliš úspěšném startu do sezony se St. Louis právě doma nakoplo k dobrým výkonům a podařilo se mu vyhrát čtyři ze šesti domácích střetnutí. 

Paradoxně však jednu ze dvou porážek utržili domácí proti Minnesotě na začátku listopadu. Wild vyhráli v St. Louis 5:1 a i nadále potvrzují, že jejich vstup do sezony je naopak plný výher a radosti. Jsou navíc ve zcela opačné pozici. Na ledě St. Louis zakončí svůj sedmizápasový trip, z něhož vytěžili už čtyři výhry. A touží po páté.

23:00 Florida Panthers - Ottawa Senators

Florida se po zpackaném úvodu sezony nachází ve skvělé formě. To potvrdila i v noci na neděli, kdy porazila před domácím publikem New York Islanders 4:2 a vybojovala už třetí výhru v řadě. Díky tomu se Panthers odpoutali od posledního místa ve Východní konference a ani další zápas pro ně rozhodně není nehratelný. 

Ottawa v posledních zápasech hraje hodně otevřený hokej a v jejích zápasech padá spousta branek. Po drtivém vítězství nad Devils sice prohráli Senators doma 3:5 s Vegas, ale v noci na neděli dokázali přehrát vysoko 6:4 Tampu. Udržet stabilní výkony a zapsat si více výher v řadě je však pro Ottawu v poslední době trochu problém.

23:00 Washington Capitals - Arizona Coyotes

Možná největší překvapení prozatimního průběhu sezony je nepříliš dobrá forma obhájců Stanley Cupu. Washington se nachází až na 11. místě Východní konference a v posledním duelu doma prohráli s Columbusem.

S určitou radostí tak možná přivítají, že v dalším utkání se střetnou s Arizonou, která nemá zrovna ideální formu a prohrála třikrát v řadě.

01:00 Winnipeg Jets - New Jersey Devils

Nejhorším týmem Východní konference jsou aktuálně hokejisté New Jersey. Ti prohráli dvakrát v řadě, propadli se na poslední místo a především z posledních deseti zápasů vyhráli jen dvakrát. Vstup do sezony přitom měli výtečný a první čtyři zápasy ovládli. 

Vylepšit si bilanci budou chtít na ledě Winnipegu, který v posledních zápasech předvádí dost kolísavé výkony a na výhry většinou reagují porážkami. V posledním duelu porazili doma Colorado 5:2. Vybojují další dva body proti New Jersey?

01:00 Boston Bruins - Vegas Golden Knights

Pastrňák, Pastrňák, Pastrňák! V sobotním programu nasázel český útočník hattrick Torontu a s výtečnou formou naskočí i do zápasu proti Vegas, kteří letos zrovna dobrou obranou neoplývají, o čemž svědčí i 50 inkasovaných branek v 17 zápasech. 

Až třináctý celek Západní konference prožívá po minulé sezoně pořádné vystřízlivění a do Bostonu nejede zrovna v ideálním rozpoložení. Sice postupně sbírají na své konto výhry, ale porážek je stále více. Napraví bilanci na ledě Bruins?

03:00 San Jose Sharks - Calgary Flames

Po dvou výhrách utrpěli Žraloci ze San Jose dvě nepříjemné porážky na ledech soupeře. S radosti se tak vrátí před domácí publikum, kde se jim poměrně daří a budou se chtít vrátit na vítěznou vlnu. 

Proti ale bude Calgary. To zatím na venkovních ledech nasbíralo 6 výher oproti 4 porážkám a i to je důvod, proč se Flames pohybují na 4. místě Západní konference. Proti San Jose však naposledy vyhráli v dubnu 2017 a od té doby schytali pět proher.

03:30 Edmonton Oilers - Colorado Avalanche

Program uzavře souboj Edmontonu s Coloradem. Jeden z týmů v noci na pondělí přeruší svou šňůru porážek, favorita je však velmi obtížné hledat. Oba celky odehrály 16 zápasů a mají shodně 17 bodů. Oilers prohráli třikrát v řadě, Avalanche oproti tomu pětkrát. Pro oba týmy se jedná o první vzájemný duel v této sezoně.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.