bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Filip Chytil si brousí zuby na Philadelphii, ve formě hrající Buffalo čeká Montreal

23. listopadu 2018, 17:00

Martin Zíta

Po dni volna čeká NHL pořádná porce zápasů. Hned šest zápasů má úvodní buly naplánované před půlnocí našeho času.

19:00 Philadelphia Flyers – New York Rangers

Vůbec poprvé se letos setkají hráči Flyers a Rangers. V dresu Rangers řádí český mladík Filip Chytil, který se trefil v posledních pěti zápasech v řadě. Jezdci za tu dobu vyhráli čtyři duely z pěti. Flyers jsou na tom o poznání hůř, když prohráli čtyři zápasy v řadě.

22:00 Anaheim Ducks – Edmonton Oilers

Edmonton čeká druhý zápas pod novým trenérem a druhý zápas v řadě na kalifornském ledě. Po výhře nad San Jose se postaví San Jose. Výhra nad Žraloky byla jedinou za posledních pět zápasů. Anaheim je na tom vcelku podobně, za posledních pět zápasů ale získal o jedno vítězství více.

22:00 Minnesota Wild – Winnipeg Jets

Minnesota v posledních zápasech poněkud zpomalila a z pěti má jen dvě vítězství. Přesto se stále drží mezi nejlepšími týmy Západní konference. Na paty jí ale šlape třeba právě Winnipeg, který vyhrál tři z posledních pěti. Jets také ovládli čtyři z posledních pěti vzájemných zápasů.

22:00 Buffalo Sabres – Montreal Canadiens

Už potřetí se letos setká Buffalo a Montreal. Sabres vyhráli oba vzájemné zápasy a také posledních sedm duelů, do kterých nastoupili. Montreal prohrál poslední dva zápasy a celkem ztratil tři z posledních pěti duelů.

22:00 New Jersey Devils – New York Islanders

Podruhé v sezoně se setkajá hráči newyorských Islanders a New Jersey Devils. První vzájemný duel zvládli lépe Devils, kterým se vcelku daří i v posledních zápasech, když vyhráli tři z pěti. Islanders vyhráli za stejnou dobu zápasy dva a v tom vůbec posledním museli zkousnout pětigólový výprask od městského rivala Rangers.

22:00 Washington Capitals – Detroit Red Wings

Jedna krátká vítězná série tímto soubojem skončí. Capitals vyhráli tři zápasy v řadě a celkem čtyři z posledních pěti. Red Wings vyhráli dva zápasy v řadě a shodně čtyři z pěti. Hráči Capitals a Red Wings se letos ještě nesetkali, v minulé sezoně ovládli dva zápasy ze tří hráči Washingtonu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.