bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Exkluzivní spolupráce: Jaromír Jágr navrhl hodinky pro Klenoty Aurum

18. září 2017, 10:41

eSports cz

Více než šedesát let jsou Klenoty Aurum místem, kde si čeští i slovenští zákazníci plní sny a dělají radost svým blízkým díky široké nabídce šperků a hodinek. Teď přichází další splněný sen. Legendární hokejista a ambasador značky Klenoty Aurum Jaromír Jágr představuje vlastní limitovanou edici hodinek Louis Erard.

„Je mi velkou ctí již druhým rokem spolupracovat s Jaromírem Jágrem a jsem rád, že vyvrcholením této spolupráce jsou exkluzivní hodinky,“ řekl Rony Lori, generální ředitel Klenoty Aurum.

Tváří sítě butiků se šperky se Jaromír Jágr stal už na jaře loňského roku, teď se ale jeho spolupráce s Klenotami Aurum ještě rozšířila. Podle svých představ se totiž sám podílel na návrhu exkluzivní edice hodinek švýcarské značky Louis Erard, která se pyšní pětaosmdesátiletou hodinářskou tradicí, a jejímž výhradním prodejcem v Česku jsou právě Klenoty Aurum.

Citace Jaromíra Jágra

Čím jste se při navrhování inspiroval? Proč jste zvolil právě takové detaily?
Chtěl jsem, aby na ciferníku bylo moje číslo 68 a zvolil jsem kombinaci barev, které se mi u hodinek prostě přirozeně líbí. Mám rád spíše jednoduchost a nějakým způsobem sportovní nádech. A myslím, že tohle se nám povedlo skloubit dohromady. Snad se moje hodinky budou líbit.

Jaký je váš osobní vztah k hodinkám obecně? Jak často je nosíte a jaký typ máte nejraději?
Přiznám se, že hodinky jsem v poslední době moc nenosil. Ale když už teď mám svoje, třeba se to změní. (úsměv)

Jaromírova limitovaná edice označená jeho typickým číslem 68 nabízí dva typy hodinek, které vyjdou vstříc jak sportovně, tak elegantně založeným zákazníků. Oba modely spojují vysoce odolné materiály, extra tvrzené safírové sklíčko, keramická vložka či tachymetr, jsou vodě odolné (5 barů).

Luxusní model


Prvním, výraznějším typem jsou hodinky s masivním ciferníkem a mechanickým strojkem s automatickým nátahem, ETA Valjoux 7750, který bude k dispozici jen v množství 25 vyrobených kusů. Pouzdro je z nerezové oceli, zadní strana je průhledná a ozdobená podpisem Jaromíra Jágra.

Ciferník je stříbrný s indexy Super-LumiNova. Na čtyřech hodinách je ozdobený podpisem Jaromíra Jágra. Šedesátosmička je vyobrazena v čítači chronografu na deváté hodině. Sofistikovanost tomuto modelu dodává černý kožený řemínek se vzorem připomínajícím krokodýlí kůži. Přezku tvoří skládací spona. Tento model bude dostupný za cenu 84 900 Kč.

Elegantní model


Druhý model hodinek je uhlazenější, s velmi jednoduchým černým ciferníkem ozdobeným pouze Jágrovým podpisem, číslem a růžovozlatými indexy. Strojek Quartz, Ronda 5030.D je ukrytý v pouzdře z nerezové oceli, jehož zadní stranu opět zdobí Jágrův podpis. Tento model bude dostupný za cenu 24 900 Kč.

Řemínek je podobný prvnímu modelu, je z černé kůže se vzorem připomínajícím krokodýlí kůži, ovšem je zakončený tradiční přezkou s jazýčkem. Tento model bude dostupný v množství 68 kusů.

Oba modely jsou uloženy ve speciální dárkové krabici s cestovním pouzdrem, která je rovněž podepsaná Jaromírem Jágrem.

www.klenotyaurum.cz/kolekcejaromirjagr68

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.