bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Erik Karlsson neztrácí smysl pro humor. Potvrdil ho v televizní reklamě

22. srpna 2018, 11:30

Jiří Lacina

Život mu přinesl spoustu radosti, ale taky hodně trápení a zklamání. Před pěti lety kurýroval achilovku, kterou mu nechtíc přeříznul protihráč. Letos čelili s manželkou tragédii v podobě narození mrtvého syna. Pak to nechutné osočování ze strany partnerky Mikea Hoffmana... O samotné hře Ottawy, která skončila ve Východní konferenci druhá od konce, raději nemluvě.

Kapitán Senátorů zkrátka poslední dobou moc důvodů k radosti neměl. O to hezčí je vidět, že neztrácí smysl pro humor. Karlsson jej potvrdil v nové televizní reklamě švédské firmy Gainomax, která se zabývá výrobou doplňků stravy, proteinů, nápojů, tyčinek a dalších přípravků urychlujících fyzickou regeneraci.

Reklama rekapituluje Karlssonovy přednosti i zvládnutá úskalí. „Pravděpodobně nebudete mít střelu jako Erik Karlsson… Asi nevyhrajete tolik trofejí. Asi se po zranění paty nevrátíte na led tak rychle jako Erik Karlsson. Nebudete nejlepším obráncem světa jako Erik Karlsson. Co můžete, je zotavovat se stejně rychle jako Erik Karlsson.“

Následuje záběr na energetický nápoj. Švédský bek neměl problém udělat si legraci i ze svých vousů, kde je terčem vtipu jeho „pirátský“ knír. Ani toho prý nedosáhnete snadno...

Karlsson zveřejnil reklamu na svém Instagramu. Má pozitivní ohlas. Pro fanoušky osudem stíhaného Švéda je ale nejpodstatnější, že vidí svého oblíbence uvolněného a v dobré náladě.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.