bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Edmonton připraven jednat s Maroonem o nové smlouvě

23. září 2017, 11:00

Petr Sumbal

Během léta Edmonton uzavřel nové víceleté kontrakty se svými lídry Connorem McDavidem a Leonem Draisaitlem. Šéfové Olejářů ale ještě nemají hotovo, právě jim začínají licitace o nové smlouvě s jiným útočníkem. A to s Patrickem Maroonem.

Podle redaktora kanadské TSN Ryana Rishauga už jednání mezi Edmontonem a hráčem začala a obě strany mají zájem na co nejrychlejší vzájemné shodě.  Rishaug nicméně poukazuje na to, že rokování nebudou úplně snadná vzhledem k tomu, jak skvělou sezonu Maroon zažil na levém křídle vedle McDavida.

Minulou sezonu zaznamenal Maroon v 81 utkáních velmi slušných 27 gólů a celkem 42 bodů. Pro 29letého útočníka se jednalo o doslova životní sezonu a určitě si tak bude chtít říct o více než dva miliony dolarů, které pobíral doposud.

Hlavně závěr sezony vyšel Američanovi doslova na jedničku. V posledních šestnácti utkáních základní části zaznamenal osm gólů a přidal čtrnáct asistencí. V play-off se pak v třinácti utkáních trefil třikrát do černého a celkově zapsal osm bodů.

Maroon je jeden ze čtyř hráčů Oilers, kteří se příští léto stanou nechráněnými volnými agenty. Dalších sedm hráčů pak bude volných, ale chráněných. Práce tak čeká během příštího léta vedení Edmontonu dost. Svůj tým staví pro ty největší cíle a úspěch musí přijít co nejdříve, protože jinak se může lehce stát, že všechny své hvězdy už nezaplatí.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.