bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Eakin ani Kaše ještě nenastoupí, Nashville s Duchenem narazí na Columbus

22. února 2020, 18:30

Matěj Hodoval

Víkendový program National Hockey League opět potěší své evropské příznivce. Hned trojice duelů začne v 19:00 SEČ, po půlnoci pak přijde na řadu ještě dalších šestnáct týmů. V akci však stále nebude Ondřej Kaše, jenž si na svůj bostonský debut musí ještě počkat.

V devatenáct hodin středoevropského času padne buly na třech amerických stadionech. New Jersey podpořeno dvěma výhrami z posledních tří klání přivítá Washington. V případě shody výsledků se mohou Capitals v noci vyhoupnout do čela Metropolitní divize.

Do akce půjde rovněž Philadelphia, která se naposledy v základní části potká s Winnipegem. Zvýšenou motivaci jistě bude mít forvard Kevin Hayes, jenž v minulém ročníku odehrál v dresu Jets i s play-off šestadvacet zápasů.

Třetí předpůlnoční bitvou je duel mezi Pittsburghem a Buffalem. Zatímco Sabres pomalu ujíždí play-off vlak, Pens si mohou v noci upevnit první příčku v Metropolitní divizi.

Více pozornosti si zaslouží Rangers. New York hraje ve fantastické formě, z posledních sedmi zápasů posbíral šest výher a v tuto chvíli je pět bodů za postupovým místem. O další cenné body budou jednu hodinu po půlnoci bojovat se Žraloky ze San Jose. 

V těchto dnech se to v NHL hemží výměnami. Nové angažmá čeká také na Codyho Eakina (Winnipeg) a českého útočníka Ondřeje Kašeho (Boston). Ani jeden z nich si však v noci svou premiéru v novém působišti neodbude.

Přesto představení Bostonu, který v atraktivním klání vyzve Vancouver, by nemělo uniknout vaší pozornosti. Bruins v čele s českou megastar Davidem Pastrňákem proti dravým Canucks, který naopak vede švédský klenot Elias Pettersson. Vyjdou Kosatky i podruhé ze vzájemného střetnutí gólově i bodově na prázdno? 

Program uzavřou Kings a Avalanche. V dresu Los Angeles se zabydluje Čech Martin Frk, karlovarský odchovanec se trefil v předchozích dvou zápasech. Výrazná česká stopa je i na druhé straně – Pavel Francouz v minulém klání udržel svou premiérovou nulu, Martin Kaut pak zapsal svůj první bod v nejlepší hokejové lize světa. 

Kompletní program 

19:00 New Jersey Devils – Washington Capitals
19:00 Philadelphia Flyers – Winnipeg Jets
19:00 Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres
01:00 Toronto Maple Leafs – Carolina Hurricanes
01:00 Ottawa Senators – Montreal Canadiens
01:00 New York Rangers – San Jose Sharks
02:00 Arizona Coyotes – Tampa Bay Lightning
02:00 Nashville Predators – Columbus Blue Jackets
04:00 Vancouver Canucks – Boston Bruins
04:00 Vegas Golden Knights – Florida Panthers

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.