bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Druhý mečbol. Zvednou hráči Tampy pohár nad hlavu, nebo bude sedmý zápas?

28. září 2020, 19:49

Matěj Hodoval

Finále o nejcennější sportovní trofej pokračuje. Hokejisté Tampy Bay mají šanci podruhé využít svůj mečbol a získat pro sebe vytoužený Stanley Cup. Naopak Dallas bude usilovat, aby série šla do sedmého střetnutí.

02:00 Dallas Stars – Tampa Bay Lightning

Stav série: 2 – 3

Velká bitva, která nakonec konec sezony neznamenala.

Svěřenci Jona Coopera první mečbol nevyužili. Poslední utkání muselo dojít až do druhého prodloužení. Navrch měli herně Bolts, hraje se však na góly, což připomněl v čase 89:23 Corey Perry, jenž svým druhým zásahem v zápase poslal sérii do šestého střetnutí.

Ubojované vítězství pochopitelně velice podpořilo tým Stars. „Věříme v tu kabinu. Přišli jsme sem s 51 lidmi a všichni ti kluci věří, že tam půjdeme a doděláme to. Na tom záleží,“ nechal se slyšet zkušený Perry.

Je to ale Tampa, kdo má druhou šanci finále ukončit. Bolts se už ale nebudou moci v této vyřazovací části spolehnout na kapitána Stevena Stamkose, něhož už do hry nepustí zranění. Třicetiletý Kanaďan tak končí s jediným odehraným duelem.

Rozsáhlá marodka ale trápí především soupeře. Před zápasem se teprve rozhodne, zda bude moci nastoupit obránce Andrej Sekera. Stars pak jistě budou kromě Bishopa a Johnse chybět také Radek Faksa, Blake Comeau a Roope Hintz.

Bude tedy potřeba mimořádný přínos od ostatních. Ve formě aktuálně hraje forvard Joe Pavelski, který v posledních dvou střetnutích nasázel dohromady tři góly. Dokáže ve střelecké fazóně pokračovat?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.