bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Doufám, že bude skvělá atmosféra, říká Eliáš. Do Švédska dorazil z dovolené

6. října 2018, 15:48

Jan Šlapáček

(Göteborg, od našeho zpravodaje) Úvodní zápas New Jersey ve Švédsku si nenechá ujít ani Patrik Eliáš, který se na tento nevšední zápas hodně těší a doufá, že fanoušci v hale Scandinavium vytvoří skvělou atmosféru.

Patrik Eliáš je bez sebemenších pochyb jednou z největších postav v historii Devils, v klubu strávil celou svoji kariéru, odehrál 1240 zápasů a připsal si 1025 kanadských bodů. V sezóně 2006/2007 měl na svém dresu i kapitánské céčko. Nyní je v pozici velkého fanouška.

„Na tento zápas ve Švédsku se určitě těším, i když kluky uvidím za nějakých 14 dní i v New Yorku, kam poletím. Tohle je ale vyjímečný zápas, většina kluků bude hrát poprvé mimo zámoří, navíc proti Edmontonu. McDavid je pro mě aktuálně nejlepší hráč na světě a na druhé straně proti němu bude stát Taylor Hall, takže se máme na co těšit. Doufám, že fanoušci vytvoří skvělou atmosféru."

Někteří odborníci se domnívají, že zápas na evropské půdě může týmům výrazně ztížit přípravu na nový ročník. Myslí si to i Patrik Eliáš?

„Kluci jsou určitě připravení, na tyhle časové posuny jsou zvyklí. Je to sice o něco delší cesta, než když se letí na západ, ale myslím si, že je to pro ně příjemné rozptýlení a hlavně je to šikovně na začátku sezóny. Negativní věcí může být pouze to, že nestihli v minulých dnech odehrát tolik přípravných zápasů, určitě by byli radši v takovém tom hokejovém zápřahu," dodal majitel dvou prstenů za vítězství ve Stanley Cupu.

Eliáš však není ve Švédsku pouze na výletě, má zde i své pracovní úkoly. „NHL mě přes Devils požádala, jestli bych nemohl přiletět kvůli médiím a fanouškům. Dorazil jsem ale i s kamarády, takže jsem spojil příjemné s užitečným. Před cestou do Švédska jsme právě byli ještě na Faerských ostrovech, takže jsme si to takhle hezky zkombinovali."

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.