bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Domiho přání? Zůstat v Montrealu!

15. května 2020, 3:25

Jan Šlapáček

Kanadský vzduch mu prospívá. Své první tři sezóny v NHL strávil v Arizoně, kde postupem času začal herně strádat. Před ročníkem 2018/2019 se v rámci výměny přestěhoval do Montrealu, kde si vše sedlo podle představ.

Hnedka ve své první sezóně u Canadiens si připsal dvaasedmdesát kanadských bodů, čímž o rovných dvacet bodů překonal svůj nejlepší ročník z předchozího působiště. Letos jeho forma mírně poklesla a aktuálně má na svém kontě bodů čtyřiačtyřicet. I tak stále dobré číslo.

Po aktuální sezóně mu však končí smlouva a stane se chráněným volným hráčem. Přání Domiho? Podepsat v Montrealu novou a zůstat zde delší čas.

„Mohu říci jedno, chci tu zůstat. Chci být v Montrealu," rozpovídal se útočník, jehož slavný otec odehrál většinu své kariéry v konkurenčním Torontu. „Miluji hraní v Montrealu. Mám rád své spoluhráče, organizaci i město. Doufám, že tady budu hrát hodně dlouho."

Jednání o novém kontraktu ale není pro Domiho prioritou. „Vím, že se má smlouva blíží ke konci a přijdou jednání a další věci. Ve světě se toho ale děje aktuálně tolik, že má smlouva není to nejdůležitější," pokračoval v rozhovoru pětadvacetiletý útočník.

„Zajímám se o smlouvu doopravdy úplně minimálně. Nyní je důležité zůstat v bezpečí a připravit se na to, až se vše vrátí do normálu. A vůbec nejdůležitější pro mě je, aby zůstala v pořádku má rodina," dodal Domi.

Novou smlouvu nakonec vážně podepíše a dá se očekávat, že to bude právě v Montrealu. Na jak dlouho a za jaké peníze bude?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.