bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Doma stále bez ztráty kytičky, Predators se po třetím duelu ujali vedení v sérii

17. května 2017, 5:50

Martin Zíta

Do Nashvillu se v letošním play-off nikomu nechce, Predators na svém ledě ještě neprohráli a platí to i po třetím souboji konferenčního finále s Anaheimem. Vítězství domácím v samém závěru vystřelil Roman Josi.

Nashville Predaotrs – Anaheim Ducks

2:1 (0:0, 0:1, 2:0)

Stav série: 2:1

Branky a nahrávky: 44. Forsberg (Ellis), 58. Josi (Arvidsson, Ekholm) – 36. Perry (Rakell, Vatanen)

Nashville je v play-off doma neporazitelný. Platí to i po třetím zápase konferenčního finále, kdy Preds před vlastními diváky přivítali Anaheim. Na první gól se čekalo vcelku dlouho a do vedení se dostali hosté. Odpověď našeli hráči Nashvillu až ve třetí třetině, kdy vyrovnal Forsberg.

Vše se už schylovalo k prodloužení, ovšem na nastavení nedošlo. V osmapadesáté minutě se trefil obránce Roman Josi a Predators zvrátili zápas na svou stranu ještě v základní hrací době. Švýcarský zadák se v letošním play-off trefil už popáté.

P. Rinne (NSH) – odchytal 60:00 minut, 19 zákroků, úspěšnost 95 %
J. Gibson (ANA) – odchytal 58:38 minut, 38 zákroků, úspěšnost 95 %

Ondřej Kaše (ANA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 11:44

1. Roman Josi (NSH)
2. Filip Forsberg (NSH)
3. Pekka Rinne (NSH)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.