bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Dohoda mezi Taylorem Hallem a Devils v průběhu sezony nepravděpodobná

10. listopadu 2019, 5:05

Jiří Sameš

Co se spekulací týče, patří úvod sezony 2019-2020 zcela jistě útočníkovi Tayloru Hallovi, jenž by se mohl stát po skončení letošního období neomezeně volným hráčem. New Jersey Devils zde přitom rozhodně nečeká jednoduchá práce, o čemž jsou už nyní přesvědčení.

Podle uznávaného reportéra Sportsnetu Elliottea Friedmana nevypadá situace Devils nikterak růžově.

„Myslím si, že Devils už nyní vědí, že je nepravděpodobné, aby s ním dokázali v průběhu sezony uzavřít smlouvu," řekl Friedman v sobotu, během pořadu Hockey Night in Canada, segmentu Saturday Headlines.

„Teď tedy asi všechno záleží na Ray Sherovi (generální manažer New Jersey – pozn. redaktora), který bude muset rozhodnout o dalším postupu Devils," pokračoval.

„Dohoda v průběhu sezony je za mne velmi nepravděpodobná," doplnil.

Zástupcem hokejisty je Darren Ferris. Ve čtvrtek se měly oba "tábory" údajně sejít v Calgary, aby diskutovaly o nové smlouvě.

„Historie agenta Taylora Halla naznačuje, že svým klientům radí, aby si na novou smlouvu počkali tak dlouho, jak to jen půjde, a získali tak představu, jaká je jejich skutečná hodnota na trhu," zmínil ještě Friedman.

„Nemám proto důvod se domnívat, že tahle konkrétní situace bude nějakým způsobem odlišná od ostatních," uzavřel.

Hall, sedmadvacetiletý Kanaďan, zatím v sezoně 2019-2020 za 15 zápasů vstřelil dva góly a zapsal celkem 14 kanadských bodů.

Aktuálně mu potom běží poslední rok ze sedmiletého kontraktu na celkem 42 milionů dolarů, podepsaného 22. srpna 2012 s Edmonton Oilers. 

Devils jinak prožívají hodně slabý vstup do letošní sezony, v tabulce Východní konference jsou nyní až na předposledním, patnáctém místě (bilance 4-7-4).

Příští duel sehrají v noci na pondělí, kdy zakončí pětizápasový trip na ledě Vancouver Canucks.

Čtěte také:
Status Nolana Patricka nadále nejistý, zvládne se letos ještě vrátit?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.