bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Detroit znovu doufá v první vítězství, Toronto chce zapomenout na duel bez gólu

20. října 2018, 19:55

Martin Zíta

Sobotní program pokračuje nášupem nočních zápasů. Pozornost se bude upínat například na Detroit, který i po sedmi zápasech čeká na první vítězství. Jeho soupeř z Floridy se dočkal obdobného milníku ve svém posledním zápasech. Nejdelší šňůru výher má naopak Nashville, který narazí na Edmonton.

1:00 Toronto Maple Leafs – St. Louis Blues

Ofenzivní válec Toronta se v posledním zápase zasekl, když Maple Leafs vynuloval Pittsburgh. Jinak Toronto urvalo šest výher z osmi zápasů. St. Louis sezonu naopak nezačalo vůbec dobře a po šesti zápasech má na kontě jedinou výhru.

1:00 Ottawa Senators – Montreal Canadiens

Kanadské derby. Montreal dosud překonává očekávání, když Habs vyhráli čtyři ze šesti zápasů a bodovali pětkrát. Ottawa vyhrála z šesti třikrát a bodovala čtyřikrát. Habs vyhráli poslední tři utkání, zatímco Sens táhnou dvouzápasovou šňůru úspěchů.

1:00 Florida Panthers – Detroit Red Wings

Florida se v noci na sobotu dočkala prvního vítězství v sezoně. Detroit naopak po sedmi zápasech stále na dvoubodový zápas čeká. Za poslední tři zápasy navíc Red Wings schytali osmnáct gólů do vlastní sítě.

1:00 Columbus Blue Jackets – Chicago Blackhawks

Pět ze šesti zápasů Chicaga došlo v letošní sezoně do prodloužení a Blackhawks v nich vybojovali tři vítězství. Tentokrát budou proti stát hráči Columbusu, kteří ze šesti zápasů vybojovali čtyři vítězství.

2:00 Minnesota Wild – Tampa Bay Lightning

Tampa vyhrála poslední tři zápasy a celkem čtyři z pěti. Minnesota zatím zvládla odehrát už sedm zápasů a vybojovala tři vítězství. Ve zbylých zápasech vydolovala ještě dva body za remízu po šedesáti minutách. Tampa bude hrát poprvé v sezoně na ledě soupeře.

4:00 Vancouver Canucks – Boston Bruins

Vancouver čeká teprve druhý zápas na domácím ledě, ten úvodní zvládli. Canucks jinak naskočili na led už sedmkrát a vybojovali čtyři vítězství. Také Boston má sedm odehraných zápasů a čtyři vítězné. Na ledě soupeře pak Bruins vyhráli pouze jednou ze čtyř pokusů.

4:00 Vegas Golden Knights – Anaheim Ducks

Vegas nezačalo dobře, ale v posledních duelech se zvedlo. Ze sedmi zápasů mají Golden Knights tři vítězství, když dvě z nich získali v posledních dvou zápasech. Anaheim odehrál shodně sedm zápasů a hned pět jich hráči z Kalifornie vyhráli.

4:00 Edmonton Oilers – Nashville Predators

Edmonton začal sezonu dvěma porážkami, na které navázal trojicí výher. Oilers stojí a padají s Connorem McDavidem, kterého se bude snažit zastavit jedna z nejlepších obran soutěže. Preds jsou zatím vcelku suverénní a ze sedmi zápasů mají šest výher, čtyři v posledních čtyřech duelech.

4:30 San Jose Sharks – New York Islanders

San Jose se po akvizici Erika Karlssona zatím nevydalo na trestnou výpravu a ze sedmi zápasů mají tři vítězství a jednu remízu. Islanders mají odehráno o zápas méně a stejný počet vítězství. Dvě ze tří vítězství mají Isles z ledu soupeře.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.